Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η LEOMAT ΑΕΒΕ εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού για περισσότερο από 30 χρόνια. . Το 1985 ήταν μια σημαντική χρονιά για την επιχείρηση, η οποία υιοθέτησε μια στρατηγική καθαρά προσανατολισμένη στην χονδρική πώληση, με ιδιαίτερη κατεύθυνση τα εξειδικευμένα καταστήματα ψύξης-θέρμανσης. Η σταθερή πορεία ανάπτυξης και ο συνεχής εκσυγχρονισμός οδήγησαν την LEOMAT A.E.B.E. το 2007 στην μετεγκατάσταση της στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της οι οποίες περιλαμβάνουν εκθεσιακούς και αποθηκευτικούς χώρους, γραφεία και κυρίως ένα , υψηλού επιπέδου , ανθρώπινο δυναμικό.

To 2009 η LEOMAT γίνεται MASTER DEALER της DAIKIN και εμπλουτίζει την γκάμα των προσφερόμενων προιοντων της με την ναυαρχίδα των brands του κλιματισμού.

Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε μονάδες κεντρικού κλιματισμού σε επαγγελματικούς χώρους, με βάση τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές για τεχνικές εταιρείες . Παράλληλα, διαθέτουμε διαιρούμενες μονάδες (split units) σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Η συνεργασία μας επίσης με μεγάλα τεχνικά γραφεία έχει εμπλουτίσει την τεχνική γνώση μας σε μεγάλες εγκαταστάσεις κλιματισμού

Η πολυετής τεχνογνωσία μας από επιχειρήσεις διαφόρων μεγεθών, είναι η βάση του πελατο-κεντρικού προγράμματος δράσης μας και της οικονομικής μας ανάπτυξης. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας είναι πάντα σε ετοιμότητα και σωστά εκπαιδευμένο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας και να παρέχει την βέλτιστη δυνατή λύση στις αγοραστικές αναζητήσεις σας .

Στόχος μας:

Η συνεχής αναζήτηση υψηλής ποιότητας στο καλύτερο κόστος

Η αφοσίωση μας στην μετά την πώληση στήριξη και εξυπηρέτηση (after sales support).

Η LEOMAT A.E.B.E από το 2010 είναι πιστοποιημενη από την ICAP ως μελος του strongest companies in Greece